Arkitekturen favner sine omgivelser

SLAGTERISTRÆDETs boliger er tegnet af Årstiderne Arkitekter, som, siden starten i 1985, altid har været dybt forankret i den skandinaviske arkitekturtradition.

Tegnestuens fokus på bl.a. materialitet, lys, mennesker og kontekst ses tydeligt i SLAGTERISTRÆDETs udtryk – som et moderne urbant bymiljø med forskellige højder og variationer i facaderne, og som en ideel base for et rart boligliv.

Mødet mellem det gamle industriområde og resten af byen, oversættes i arkitekturen til et møde mellem forskellige materialiter og aftryk – såsom massive murpartier, elementer af metal og elegante detaljer i murværket, der varierer henover de langstrakte og forskudte bygningsforløb. Smukke Wienerberger teglpartier i skiftevis lyse- og mørkegule nuancer, pryder facaderne i vertikale forløb, ligesom de udvendige altaner – i galvaniseret stål, flere steder tilfører det hele en elegant rytmik.

Et dejligt, bekymringsfrit boligliv

Lejeboligerne i SLAGTERISTRÆDET indeholder alle moderne bekvemmeligheder i lækre materialer. Her er elevator i alle opgange og porttelefoner med video.

Indvendigt i boligerne er der trægulve i lys egetræsparket i både entré, stue, værelser og køkken, som, sammen med de hvide vægge og døre, giver en nordisk og stilren stemning.

Badeværelserne har hvidlakerede væghængte møbelelementer og hvid bordplade med istøbt vask, væghængt toilet, stort spejl og ikke mindst gedigne, grå klinker på gulvene.

I SLAGTERISTRÆDETs køkkener fra den elegante Slim Line-serie vil de hvidlakerede, grebsfrie flader bringe stilren funktionalitet til hverdagens og weekendens kokkerier, ligesom

© Copyright - Slagteristrædet